Daar word je vrolijk van!

contact@hastala.nl                            + 31 (0)6 43 10 26 48

Contact

Neem contact met ons op

 

E-mail:  contact@hastala.nl

Telefoon:  (06) 43102648

Twitter: twitter.com/hastalamedia

Facebook:   facebook.com/hastalaentertainment

 

Lakei

Lakei, een type dat natuurlijk niet in onze familie mag ontbreken. Hoe hij echt heet is iedereen vergeten, want hij wordt altijd Lakei genoemd. Lakei voelt zich overal thuis, is dol op zichzelf en altijd vrolijk. Lakei is dol op het openen van deuren. Het liefst staat hij aan het begin van de rode loper en begeleid hij elke gast met gepaste grandeur naar de ingang en doet hen later net zo makkelijk weer uitgeleide. Met Lakei komen u gasten vrolijk binnen en gaan ze met een vrolijk gevoel weer naar huis!

 

Maar Lakei kan natuurlijk nog veel meer!

Zo praat hij moeiteloos elke bijeenkomst aan elkaar, kan hij elk gewenst moment inspringen in uw programma en uw gasten wijzen op allerlei zaken die voor u van belang zijn. Ook heeft Lakei een ruime ervaring op pr gebied en weet hij als geen ander uw boodschap over te brengen op het publiek. Lakei is ook inzetbaar als gids of ceremoniemeester. Desgewenst kan Lakei de hele dag uw gasten begeleiden.

 

Nieuw! Het Hastala fotogastenboek.

 

Een bruiloft? Met Lakei wordt het feest nog grootser. Natuurlijk wilt u een blijvende herinnering aan deze bijzondere dag of zoekt u een speciaal cadeau voor het bruidspaar. Hastala bied nu het fotogastenboek. Lakei komt gewapend met een fotograaf en bijpassende achtergrond en accessoires naar uw feest en zet al uw gasten bij binnenkomst op de foto. U ontvangt later een geheel verzorgd fotoboek met al uw gasten als aandenken of cadeau.

 

Image 1
Image 2
Image 3
Image 4