Daar word je vrolijk van!

contact@hastala.nl                            + 31 (0)6 43 10 26 48

Contact

Neem contact met ons op

 

E-mail:  contact@hastala.nl

Telefoon:  (06) 43102648

Twitter: twitter.com/hastalamedia

Facebook:   facebook.com/hastalaentertainment

 

Poppentheater

POPstars!

Code ROOD

 Nieuwe Shows

Ontmoet &
Begroet

Sinterklaas

POPstars is de eerste show die we ooit maakten maar nog altijd een groot succes! In een spannende talentenjacht waarbij de poppen hun uiterste best doen jouw voor zich te winnen gaan we op zoek naar het grootste talent van Nederland. Let goed op want in deze bijzondere show ben jij de jury. Want het publiek bepaalt wie deze ronde van POPstars wint!

In Code ROOD word Elmo ontvoerd door de gemene X! Helpen jullie allemaal mee Elmo terug te vinden? Door vijf spannende opdrachten te  volbrengen krijgen we Elmo terug.  Maar pas op want X zal er alles aan doen  om ons tegen te werken...

Organiseert u een bijzonder evenement waarbij het Hastala Poppentheater een rol kan spelen of wilt u een show die speciaal voor u is ontwikkeld? We gaan graag met u in gesprek over de vele mogelijkheden van het Hastala Poppentheater.

 

Ook kunnen de poppen van het Hastala Poppentheater ingezet worden als individuele act of voor bijvoorbeeld pr doeleinden.

 

Ontmoet je vrienden van tv en ga met ze op de foto! Tijdens het Hastala ontmoet & begroet moment kan je op de foto met je idolen, mag je alles vragen wat je altijd al wilde weten en natuurlijk is er tijd voor een knuffel van Elmo!

POPstars & Code ROOD zijn ook als Sinterklaas voorstelling te boeken vanaf begin november t/m 5 december. Neem contact met ons op voor de aantrekkelijke Sinterklaas tarieven. LET OP Hastala heeft een druk Sinterklaas schema deze voorstelling is snel volgeboekt.

Image 1
Image 2
Image 3
Image 4

Ontmoet je vriendjes van tv of ga op bezoek bij de dieren uit de dierentuin of het bos... Met het Hastala Poppentheater beleef je de leukste avonturen op school, thuis of in het theater.

 

Op de planken stonden wij  o.a. bij:

CBS de Kloostertuin, Assen

Bekaert, Assen

Art Event, Assen

PKN Groningen, Groningen